Καλώς Ήρθατε στο «Πολύδωρος»

το φιλόξενο οικογενειακό ξενοδοχείο στην καρδία της Παλαιοχώρας, ενός γραφικού και πανέμορφου χωριού, στα νότια των Χανίων που βρέχεται από το ζεστό Λιβυκό Πέλαγος.

Το «Πολύδωρος» διαθέτει ένα ευρύχωρο στούντιο και 6 διαμερίσματα δύο χώρων που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και πέντε άτομα. Είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές με άνετη διαμονή και χαλάρωση στο γραφικό του κήπο.

Tο σημείο στο οποίο βρίσκεται, κοντά στις παραλίες Παχιά Άμμος και Χαλίκια, προσφέρει τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να εξερευνήσουν τις υπέροχες παραλίες και να χαρούν το Κρητικό τοπίο στους μοναδικούς περιπάτους που προσφέρει η Παλαιοχώρα.

Ελπίζουμε να κάνουμε τη διαμονή σας αξέχαστη.

H ιστορία μας

Το Ξενοδοχείο Πολύδωρος άνοιξε τις πόρτες του το 1986 από τον Παναγιώτη και τη Μόνικα Μαρκουλάκη. Ο γιος ενός παππά και μια μπαλαρίνα από την Όπερα της Βιέννης ήρθαν στην Παλαιοχώρα και έκτισαν ένα από τα πρώτα Ξενοδοχεία της περιοχής. Αυτή ήταν η επιθυμία του πατέρα του Παναγιώτη που πίστευε ότι το μέλλον της Ελλάδας και ειδικά της Κρήτης βρίσκεται στον τουρισμό. Το ξενοδοχείο ονομάστηκε προς τιμή του «Πολύδωρος», αφού πέθανε πριν προλάβει να το δει τελειωμένο.

Την 25χρονη παράδοση στο φιλόξενο περιβάλλον και την άψογη εξυπηρέτηση του Ξενοδοχείου Πολύδωρος συνεχίζει σήμερα η επόμενη γενιά, τα αδέλφια Πολύδωρος και Σοφία Μαρκουλάκη. Μετά από σημαντικές σπουδές στα ξενοδοχειακά, στη διοίκηση και στο marketing, τόσο στο Λονδίνο όσο και στην Βιέννη αλλά και με 10χρονη αξιόλογη εμπειρία στη διοίκηση 5άστερων ξενοδοχείων του εξωτερικού, επέστρεψαν στα Χανιά και στην Παλαιοχώρα για να αναλάβουν με αγάπη και μεράκι την οικογενειακή επιχείρηση.

  • Περίπατοι
    Αν σας αρέσει η εξοχή, η δυτική Κρήτη είναι ιδανική για δραστηριότητες όπως: ποδηλασία, ορειβασία, περιπάτους.
  • Εκδρομές
    Εξερευνήστε μέρη και τοπία, καθώς και γραφικά χωριά της Κρήτης.